Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ......ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ PART 3


Μιας και πίασανε τα κρύα ώρα να πίασουμε κανένα παλτό.....Σήμερα θα ασχοληθουμε με ένα παίχτη που πέρασε και δεν ακούμπησε απο την ομάδα. Ενας παίχτης ( ο θεός να τον κάνει παίχτη) που λόγω των πολυ καλών σχέσων με την ομάδα και τα μέλοι της καταφέρε να παιξει κάποια οικογενειακά διπλά και να χτυπήσει συμβόλαιο.

Κυρίες και κύριοι...σας παρουσιάζουμε τον Βασίλη Στογιάννο. Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1983 στην Αθήνα και είναι 1,86μ. Ξεκίνησε εραστεχνικά τα πρώτα του ποδοσφαιρικα βήματα σε αλάνες της Τερψιθέας και ασχολήθηκε ταυτόχρονα και με άλλα αθλήματα οπως το μπάσκετ. Βαρυς, αργός και στρίψιμο πιο αργο από μιας νεκροφόρας , ο Στογίαννος ηταν καταδικασμένος να κάνει προσπάθεια να παίξει ποδοσφαιρο στην άμυνα.

Με ελάχιστες εμφανίσεις σε εραστεχνικές ομάδες, χρησιμοποιεί άριστα τα " βύσματα" που έχει στην Berlingoal και απο το πουθενα αρχίζει να συμμετεχει σε οικογενειακα διπλά. Πρώτος σε χαβαλέ και χορευτικές φιγούρες , ο ευχάριστος χαρακτήρας του τον κρατάει στην ομαδα για λίγο καιρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο όμως που οι επιθετικοι της ομάδας σε όλα τα οικογενειακά διπλά, προσπαθούσαν να έχουν τον Βασίλη , προσωπικό αντίπαλο. Πολλοί την εποχή εκεινή όταν έμαθαν για την συμμετοχή του παιχτή στα οικογενειακά διπλά της Berlingoal είπαν : Αφού κατάφερε αυτός να φορέσει εμφάνιση προπόνησης της ομάδας , τα πάντα είναι εφικτά σε αυτη την ζωή......






Λάτρης του καλού φαγητου και το ποτού , συμπαρασύρει και άλλους συμπαίχτες του στους κολασμένους δρόμους των ταβερνίων και των κοψιδίων και σιγα σιγα καταλαβαίνει και ο ίδιος, οτι ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν τον χωρά. Αποσύρεται σαν κύριος, επικαλούμενως πρόβλημα στα γόνατα και το ρίχνει στο κολύμπι σε συνδυασμό με Mixed grill από το Γευστικόν.

Μέχρι σήμερα έχει άριστες σχέσεις με δίοκηση και παίχτες και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί σε διάφορα Μεζεδοπωλεία και Ταβέρνες όπου υπάρχουν καλό φαγητό και κρασί. Αφου ψάξαμε τα ίχνη του τον βρήκαμε κάπου μεταξύ Αθήνας και Κοπενχάγης, αφού είναι διοικητικό σέλεχος σε Δανέζικη πολυεθνική. Όπου ειδικά όταν βρίσκεται στην Κοπενχάγη, δεν χάνει ευκαιρία να φάει τα αγαπημένα του Βurger με πατάτες χρεώνοντας τα στην εταιρεία. Πάντως η ακαδιμαικη του καρίερα ακολουθέι αντιστρόφως ανάλογη πορεία με αυτή της ποδοσφαιρικής του καρίερας . Άλλωστε κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την ικανότητα του Βασίλη σε αυτό τον χώρο , αφού από μυαλό ο Στογίαννος είναι σπίρτο( αυτό έχουν να το λένε άνθρωποι απο την εποχή που ηταν ακόμη μαθητής ο βαρύς αμυντικος). Ευτυχώς , γιατι αν περίμενε απο το ποδόσφαιρο, θα είχε πεινάσει πρό καιρού.......

3 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο άρθρο πρόκειται για μια ερασιτεχνική δημσιογραφική τσαπατσουλιά!Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα παρατηρώντας τα αντίστοιχα άρθρα-αφιερώματα της σειράς "Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ".Θέλοντας να αποκαταστήσω την τάξη κρίνω απαραίτητο να αναφερθεί η ενόχληση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή κατά τύπου,συμπαιχτών,αντιπάλων αλλά κυρίως κατά του ίδιου του αθλήματος..Συγκεκριμένα παραθέτω ένα άρθρο της Εφημερίδας "Φίλαθλος" από τον "αποδυτηριάκια" στις 17/12/2009 αναφερόμενο στον Βασίλειο Στογιάννο..

    "...φήμες λένε οτι στις ελάχιστες συμμετοχές του στην ομάδα καθώς ακούμπαγε την μπάλα άκουγε γέλια και χαχανιτά ακόμη κι από συμπαίχτες..γεγονός που τον έκανε να αμφιβάλει κι ο ίδιος για την αξία του....ωστόσο η ταμπέλα του "μπασκετικού" και το σχόλιο "ο Στογιάννος για να σουτάρει κάνει πίβοτ"...έριξαν πρόωρα τίτλους τέλους σε μια ομολογουμένως αμφιλεγόμενη καριέρα...


    Ευχαριστώ Κύριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ BERLINGOAL FC ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΣΤΟΠ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή