Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ...PART 4



Σήμερα θα ασχοληθούμε με έναν παιχτή μυστήριο. Έναν γεννημένο γυρολόγο, ένα ανήσυχο πνέυμα. Όταν ανοίξεις λεξικό του Μπαμπινίωτη και ψάξεις την λέξη χομπίστας, σίγουρα θα βρείς μια φωτογραφία του δίπλα.

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε........... τον Λουκιανό Ζαβόλα. Ο " Λούκ" που σήμερα είναι από τους πιο ένθερμους οπαδούς της Berlingoal, στα νιάτα του είχε δοκιμαστεί στην θέση του τερματοφύλακα, με ιδιέτερη ομολογουμένως επιτυχία. Ξεκίνησε το πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις αλάνες της Γλυφάδας , πρίν φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Αγγλία. Στο Νοttingham θα πάει να βρεί την τύχη του , αλλά το ποδόσφαιρο περνάει σε δέυτερη μοίρα. Σπουδές , γυναίκες και αλκόολ κερδίζουν το ενδιαφέρον του νεαρού τοτε τερματοφύλακα, η Nottingham κάνει υπομονή αλλά μετα απο κάποια χρόνια δεν αντέχει τα τερτίπια του Ζαβόλα και του δίνει το δελτιο στο χέρι.

Ψάχνοντας την ανάσταση του ο Λουκιανός ταξιδέυει στην μακρυνή Αυστραλία, για να βρεί τον χαμένο του εαυτό. Εκεί θα βρεί την ποδοσφαιρική του στέγη σε μία ομάδα της Brisbane στο Queensland, Αυσταρλίας. Εκεί θα κάτσει μόλις ένα χρόνο, καθώς η απόσταση από την Ελλάδα αλλα και και ο τοπικός τύπος κάνουν την ζωή του δύσκολη. Οι ντόποιοι έχουν να το λένε για τον 28χρονό τερματοφύλακα. " Luke is a great guy. When ever he see's us in a bar, his greek hospitality always makes him pay for our drinks. And he never stopped at one round . It was always three or four. ...." αναφέρει οπαδός της Brisbane. Bεβαια , το ότι κερνούσε πάντα τους άλλους, πολλοί το διακολογούν με το ότι ο Ζαβόλας ήθελε παρέα να γίνει ντίρλα στο μεθύσι.

Μετά την Αυστραλία , επιστρέφει στα πατρια εδάφη για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Κάπου εδω , ρίχνει γέφυρες στην Berlingoal, δοκιμάζεται, τα πάει καλά , αλλα η δίψα για πρωταθλητισμό έχει πλέον κορεστεί. Με μπλαζέ ύφος ( χαρακτηριστικό του γνώρισμα) αποχεριατά την ομάδα χωρίς πολλά πολλά, δεν βρίσκει συμβόλαιο στην Ελλάδα, τελείωνει την θητεία του και φέυγει καταευθείαν για Εδιμβούργο. Εκεί πάει με όνειρα, υπογράφει στην τοπική ομάδα, αλλα οι συνήθειες δύσκολα κόβονται...Ξενύχτια, αλκόολ, γυναίκες, σεξουλικά σκάνδαλα, ρωμαικα όργια και μεταπτυχιακά μονοπωλούν το ενδιαφέρον του. Η ομάδα δεν ανέχεται την συμπεριφορά του, του κρεμάει το δελτίο και ο Λουκιανός γυρίζει για λίγο στην Αθήνα. Εκεί θα προσπαθησει να ηρεμήσει , να σκεφτεί το μέλλον του και να λύσει τα υπάρξιακά του. Μετά από ένα πολυ σύντομο πέρασμα από το Ντουμπάι( όπως λένε οι φήμες για τα μάτια μίας γυναίκας) αποφασίζει ότι ο χώροςτο ποδοσφαίρου ποτέ δεν του ταίριαζε και θα εγκαταλέιψει την ενεργό δράση στα 27 του χρόνια.

Όνειρο του είναι να γυρίσει όλο το κόσμο και αυτό προσπαθεί να κάνει. Μετά το Ντουμπάι, ακολουθουν οι Βρυξέλλες όπου μένει για κάποιο καιρό , ακολουθεί και πάλι η Αθήνα και μετά η Χάγη. Εκεί θα έχει και τρεξίματα με την αστυνομία , αφού θα του επιβληθεί καθε πρόστιμο που υπάρχει στην Ολλανδία, μεταξύ αυτών για αλκόολ και άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και αφού πήρε ότι μπορούσε και από την χώρα , αποχωρεί γεμάτος εμπειρίες. Σήμερα και μετά πο πολύ ψάξιμο, τον βρίσκουμε να μένει σε κάποια Youth hostel του Βερολίνου να πάλευει για το προς το ζήν , αλλά πραγματοποιώντας πάντα το όνειρο του. Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχασε έναν καλό τερματοφύλακα, αλλά ο κόσμος κέρδισε έναν μεγάλο ταξιδίωτη- τοιχοδίωκτη....Louk, we salute you.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου