Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

EURO KAI ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕΣΩ.....BERLINGOAL!!!


Υπο την στενή παρακολούθηση του Φερνάντο Σάντος βρίσκονται οι πάιχτες της Berlingoal όπως τόνισε ο ίδιος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου off the record , έπειτα από συζήτηση που έγινε στο ξενοδοχείο που μένει η Εθνική στην Βουλιαγμένη, καθώς σημερα θα αναχωρήσει για την Μάλτα όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας για τα προκριματικά του EURO 2012 αυριο Σάββατο 26/3/2011 στις 21:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Mega.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μία λίστα με συγκέκριμένους ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί και θα καλεί , απάντησε:

" Ως προπονητής της Εθνικής, η δουλεία μου δεν είναι καθέ 2-3 μήνες , να έρχομαι να προπονώ κάποια παιδια και μετά να πηγαίνουν να παίζουμε σε κάποια μάτς. Είναι καθημερινή και πολύωρη . Βλέπω πολλόυς έλληνες σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Εχω εικόνα και για παίχτες ομογενείς που βρίσκονται σε Αυστραλία και Αμερική. Θα δούμε αν θα γίνει κάτι από εκεί. Παρακολουθώ και μάτς εντός Ελλάδας φυσικά. Και την Berlingoal την έχω δεί πολλές φορές. Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τι στιγμή και είναι όλοι έλληνες.... "

Όταν εν συνεχεία ρωτήθηκε αν βλέπει κάποιους συγκεκριμένους πάιχτες από την Berlingoal , απάντησε:
" Όπως είπα και πρίν, είναι όλοι έλληνες, αρα τους παρακολουθώ όλους....."


Ο εθνικός εκλέκτορας επίσης έχρισε την Berlingoal ώς μια ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην οποία γίνεται σοβαρή και συστηματική δουλεία.

Εδω θα πρέπει να τονιστεί πως ο προπονητής της εθνικής Αυστραλίας , ο γερμανός Holger Osieck, παρακολουθεί στενά τον αμυντικό της Berlingoal Αθ. Παπαδόπουλο, καθώς έχει γεννηθεί στην Αδελαϊδα , Αυστραλία, και ως υπήκοος και Ελλάδας και Αυστραλίας, θα πρέπει να διαλέξει ποιας χώρας θα φορέσει το εθνόσημο , σε περίτωση που κληθεί και από τους δύο προπονητές. Πρίν λίγες μέρες είπε ο γερμανος προπονητης:

" Μίλησα με τον Atha τηλεφωνικά και τον ρώτησα πως θα του φαινόταν η προοπτική να παίξει για την Αυστραλία. Εκείνος μου είπε μεταξύ άλλων, ότι προτεραιότητα του είναι η εθνική ομάδα της Ελλάδος, αλλά επειδή έχει απογοητευτεί να περιμένει μια κλήση έστω και σε φιλικό της Ελλάδος, και νιώθει ότι οι κόποι του πηγαίνουν χαμμένοι, δίνει μία άτυπη διορία για την κλήση του. Αν όμως δεί ότι οι πόρτες της εθνικής Ελλάδας είναι ερμητικά κλειστές για αυτόν, τότε θα ήταν τιμή του να εκπροσωπήσει την χώρα στην οποία γεννήθηκε και αγαπάει πολύ......Θα δούμε ..."

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Θα είναι τεράστια στιγμή όταν παίχτες της Berlingoal φορέσουν το εθνόσημο....Είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν παίχτη....Και ας ξυπνήσουν οι φωστήρες στην ΕΠΟ να καλέσουν τον Παπαδόπουλο έστω για φιλικό...Που να μπλέκει η Berlingoal με κλήσεις από Αυστραλία και υπερατλαντικά ταξίδια....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου