Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΘΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΑ ΜΟΥΝ....ΑΝΑ!!!!!

Πυρ και μανία ο Μαρκανώτωνης κάνει έντονες
παρατηρήσεις στους πάιχτες στην
προχθεσινή ήττα . Εφυγε ωστόσο στο ημίχρονο
βρίζωντας και πετώντας μπουκάλια. 
Η νέα ντροπιαστική ήττα  προ ημερών με 9-2, δεν αφήνει την ομάδα να ηρεμήσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ποιός είδε τον Μαρκαντώνη και δεν φοβήθηκε!!!! Πύρ και μανία ο νέος παράγοντας τις ομάδας με τις διαφαινόμενες διαρροές που βγαίνουν πρός τα έξω σε αγωνιστικο και διοικητικό επίπεδο!! Στο στοχαστρο μπήκαν και οι αδιάφοροι πάιχτες που δεν βοηθούν την ομάδα να ανακάμψει αλλά και οι....διεφθαρμένοι........

Μαινόμενος μπήκε στο γραφείο του προέδρου προ ημερών  , απειλώντας θεούς και δαίμονες!!!

" Θα τα τελειώσω τα μουν.....πανα, όποιοι και αν είναι....." φέρεται να είπε στον πρόεδρο , ο οποίος του συνιστούσε ηρεμία.

" Δεν με ενδιαφέρει. Εδω ηρθα να παράγω έργο. Όχι για PR- ιλίκια. Θα κάνουμε την ομάδα πρώτη. Ηξερα ότι είχα δύσκολο έργο αλλά όχι έτσι. Εδω μιλάμε για κ..λοχανείο. " εξιστορούσε στον πρόεδρο ο γεροδεμένος παράγοντας.

" Δεν με ενδιαφέρει. Θα φύγουν όσοι χρειαστεί. Θα μείνουν όσοι είναι σωστοί και επαγγελματίες.   Ας μείνουμε και μονοι μας στο τέλος δε με ενφιαφέρει. Στις δηλώσεις και στις εξόδους πρώτοι είναι. Να πάιξουν όμως μπάλα δεν μπορουν τα κ@ωλοπαιδα...." 

"Εχω καταλάβει  ποιοι ρουφιανέυουν."ειπε ο Μαρκαντώνης χωρίς να αναφέρει ονόματα αλλα μόνον παρατσούκλια.." Ο φιλοσοφημένος Τράκης και η αλλη η σουπιά  αμέσως το ανοίγουν το ρημάδι τους προς τους δημοσιογράφους...Πρέπει να καταλάβουν...τα εν οίκω μη εν δήμω" φωτογραφίζοντας δύο παίχτες της ομάδας , που συμφωνα με τον ίδιο ενημερώνουν δημοσιογράφους της ομάδας για τις όποιες εξελίξεις .
Απογοητευμένος ο Παπαδόπουλος στην προχθεσινή ηττα
λίγο πριν φυγαδευτεί στις σουίτες του γηπέδου. 

Ενω αναφέρθηκε και στις βραδυνές εξορμήσεις τον παιχτών στην νυχτερινή Αθηνά. " Πηγαινε καμια βόλτα προς Γλυφάδα μεριά. Ο brazilian mambo και η άλλη ψευτοντιβα δεν εχουν αφήσει μπαράκι για μπαράκι. Και να σου cockatails fantastic boyfriend, και να σου κανάντες και πάρε και μπύρες...Έλεος δηλαδή."

Ενω δεν παρέλειψε να αφήσει και υπονοούμενα για υποκλοπη χρημάτων απο τα ταμεία της ομάδας." Εγω ενα ξέρω. Απο τότε που κάποιοι ήρθαν στην Berlingoal σώθηκαν αυτοί και οι οικογένιες τους. Και να ξαφνικα να  οι ανακαινισμένες μαγαζάρες στο κεντρο της Αθηνας σε καταπληκτικό σημείο με θέα την Ακρόπολη, να και τα gourmet εστιατόρια απο άλλους στη Βόυλα που μαζέυονται τραγουδιστές, ηθοποιοί και όλοι οι κοσμικη Αθήνα και γίνεται πανικός , και την ίδια ώρα το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας να μεγαλώνει επικίνδυνα και να μην ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά......" ειπε ο παράγοντας αφήνοντας σαφείς αιχμές για κάποιους.

" Ως εδώ και μη παρέκει. Τελείωσε το πάρτυ. Τώρα ειναι ο Μαρκαντώνης εδω.." είπε ουρλάζωντας και κλέινωντας με δύναμη την πόρτα στο γραφείο του προέδρου.

Το μόνο που κατάφερε να πεί ο Παπαδόπουλος κατα την διάρκεια του παραληρήματος  του θηριώδη άνδρα ηταν  " Για αυτό σε έφερα. Έχεις την πλήρη στήριξη μου. Παρε όποια πρωτοβουλία νομίζεις χρείαζεται. Αλλα μην ξεχνας, εγω παίρνω την τελική απόφαση για όλα. Μην ξεχνάμε τους ρόλους μας...." θέλοντας ετσι να τραβήξει τα λουρία στον φουριόζο νεοφερμένο παράγοντα.

Ποιος ειναι ο " φιλοσοφημένος Τράκης" της Berlingoal;










Ποιος είναι " η σουπιά " της Berlingoal;




























Ο κακός Berlingoalitis λεει:

" Σιγά ρε Πρόεδρε, μη σκίσεις κανένα καλτσόν.....Φοβήθηκε ο Μαρκαντώνης νομίζεις;;;
Ωραία τα είπε πάντως το" βουνό".... Φιλοσοφημένος Τράκης;;; Σουπιά;; Brazilian Mambo;;; Ψευτοντίβα;;; Μαγαζάρες στην Αθήνα και άλλα στην Βούλα;;;; Σε ποιος να αναφέρεται άραγε....;;;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου