Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ-ΖΑΒΟΛΑΣ : ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ......

Στογιάννος- Ζαβόλας στο Portofino. Εδω ξεκίνησε η ιδέα του
σωματείου "Berlingoalitiki αντεπίθεση".
Βόμβα στα θεμέλια της ομάδας έρχεται να βάλει η πρόταση δύο παλαιών μας γνώριμων της ομάδας ,του Βασίλειου Στογίαννου (Stogiannos) και του Λουκιανού Ζαβόλα ( Zavolas).
Οι δύο επιστήμονες αναφέρουν στην ανακοίνωση - πρόσκληση πρός το ΔΣ της Berlingoal  ότι : Επιθυμούν ( τουλάχιστον ) το πλεοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας , ωστε να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους που αφορά ένα πλάνο λαϊκης βάσης , όπου ο κόσμος θα συνεισφέρει κάποιο ποσό σαν συνδρομή στο σωματείο  που θα δημιουργηθει με όνομα " Berlingoalitiki αντεπίθεση" , το οποίο και θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ομαδας. Κοινώς, ο κόσμος ( μέλη σωματείου )θα είναι μεγαλομέτοχος. Επειτα αναλύονται και οι μελλοντικοι στόχοι της ομάδας. Τέλος, αναφέρουν ότι η λαϊκη βάση είναι μονδρομος για την Berlingoal, και οτι είναι ο μόνος δρόμος που θα οδηγήσει την ομάδα ξανά πρός την επιτυχία, καθώς και ότι όλο το πλάνο θα παρουσιαστεί με αριθμούς σε συνεντευξη τύπου σύντομα. Αναλυτικά:

"   Πρός  τα αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Berlingoal  , 

Κύριοι, 

Η παρατεταμένη αγωνιστική κάθοδος της ομάδας , η έλλειψη πλάνου , στόχων ανάπτυξης και η γενικότερη σμίκρυνση του συλλόγου μας αναγκάζουν να βγούμε από την αφάνεια και να παρουσιάσουμε, κατα την άποψη μάς , το μόνο λογικό και βιώσιμο πλάνο , πρωτίστως για την επιβίωση της ομάδας και έπειτα για την μελλοντική ανάπτυξη και εκτόξευση της ομάδας σύμβολο για την πόλη μας αλλά και της γενιάς μας, την Berlingoal.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι σεβόμαστε κάθε άνθρωπο που από το υστέρημα του έχει βάλει έστω και ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα.  Είτε αυτός είναι ο σημερινός μεγαλομέτοχος ή ο εκάστοτε μικρομέτοχος η ακόμα και απλός φίλαθλος.  Η προσφορά όλων έως σήμερα είναι ανεκτίμητη και ως γνήσιοι φίλαθλοι της ομάδας , τους ευχαριστούμε. 

Δυστυχως όμως, οι εποχές των παχιών αγελάδων πέρασαν ανεπιστρεπετί. Το μοντέλο με έναν μεγαλομέτοχο να βάζει πολλά λεφτά ειναι τουλάχιστον ουτοπικό στις εποχές μας και απαρχαιωμένο. Αργα η γρήγορα το μοντέλο αυτό θα πάψει να υφίσταται. Θέλοντας λοιπόν να προλάβουμε τις εξελίξεις, προτείνουμε μία μορφή οικονομικης διαχείρησης που θα αφορά την λαϊκη βάση. Δηλαδή , ο κόσμος της ομάδας , θα προσφέρει ετήσια συνδρομή σε ένα σωματείο, την " Berlingoalitiki αντεπίθεση " , που με την σειρά της αφού πάρει το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών, θα διοιηκεί την ομάδα με βάση τα θέλω και τις επιλογές  του κόσμου, που θα έχει συνεισφέρει οικονομικά , και άρα θα είναι μέλη του σωματείου.  Ο πρόεδρος του σωματείου που θα εκλεχθεί από το κοσμο, (που θα έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι), κατόπιν θα θέτει υποψηφιότητα και για την προεδρία της ΠΑΕ. 

Πιστέυουμε σε αυτό το μοντέλο , καθώς μεγάλες ευρωπαικές ομάδες που το έχουν εφαρμόσει , μόνο κερδισμένες έχουν βγεί. Σας παραθέτουμε τα παραδέιγματα της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σάλκε, Μπορόυσια Ντορντμουντ κα. Ειδικά δε , η τελευταία, γνώριζει μέρες δόξας διοικούμενη από σωματείο λαϊκης βάσης, με αποκορύφωμα την φετινή συμμετοχή στον τελικό του Τσαμπιονς λιγκ στο Λονδίνο.  


Οι μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει δεν αφορούν μόνο τον κόσμο της ομάδος εντός Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό. Σε χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία κτλ. 

Άμεσοι στόχοι μάς είναι 

1) Η ομάδα να κλείσει τα όποια οικονομικά ανοίγματα υπάρχουν, την σταδιακή ανανέωση της με μικρούς και εξελίξιμους παίχτες  ( που θα έχουν και μεταπωλητική αξία) καθώς με 30χρονούς κηφήνες τυπου Παναρίτη, Βογιατζή, Τσίκουρα, Μπαλτά κ.α, η ομάδα όχι μόνο μένει άτιτλη και στάσιμη , αλλά κάνει και βήματα πρός τα πίσω. Μικροί , καλοί και φθηνοί παίχτες που σε βάθος τριετείας θα πλαισιοθούν από κάποια μεγάλα ονόματα , ωστε να δημιουργηθεί ενα κράμα ταλέντου και εμπειρίας. Απώτερος στόχος , η ομάδα να παίζει στην Ευρώπη σε μία πενταετία. Εκεί δηλαδή που της αρμόζει. Εκεί που η ιστορία της, το επιβάλλει. 

2) Άμεση επιστροφή παιχτών συμβόλων για την ομάδα, όπως ο Τάσσος Βλάσσης. Αδιανόητο να επιτρέπεται σε τέτοιoυς παίχτες να αποχωρούν απο την ομαδα, ειδικά σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης. 

 3)Επίσης, θα προχωρήσουμε το σχέδιο για άμεση κατασκευή γηπέδου 40.000 θέσεων στην περιοχή της Γλυφάδας , σε συνεργασία με τον Δήμο, καθότι έχει υποχρέωση απαναντι στην μεγαλύτερη ομάδα της Γλυφάδας και οχι μόνο.  Υπάρχει σχέδιο χρηματοδότησης από τον Δήμο Γλυφάδας και το ελληνικό Δημόσιο ή ομάδα επιχειρματιών. Αν δεν είναι εφικτή η λύση της Γλυφάδας , ήδη έχουμε Plan b με τις περιοχές του Ελληνικού ή του Λαγονησίου. Μεταξύ των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για την κατασκευή και ονομασία του γηπέδου , υπάρχουν και κάποιες τοπικές επιχειρήσεις που φαίνεται να θέλουν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Ηδη υπάρχουν πρότασσεις. Όπως,  για το " Γευστικόν Arena " και  το" Πιάτσα Καλαμάκι Stadium".

Για να πραγματοποιθούν τα παραπάνω ζητάμε άμεσα τα εξης: 

1) Παραχώρηση του πλεοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας. Δεν μιλάμε για αγορά , αλλά παραχώρηση, με την γραπτή εξασφάλιση της κάλυψης του οικονομικού ανοίγματος από το σωματείο. Συζητάμε και την κατοχή του 30% από τους νυν μετόχους με την προυπόθεση ότι αυτοί θα ακολουθούν με βάση το ποσοστό τους στην εκάστοτε ΑΜΚ. Προτείνουμε δηλαδή την εξης μετοχική σύνθεση 


  • 60% Berlingoalitiki αντεπίθεση
  • 30% νυν μέτοχοι
  • 10% Εραστέχνη 

Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε διατεθειμένη να αναλάβουμε το 90% των μετοχών με το νόμιμο 10% να μένει στον εραστέχνη. 

2) Έπειτα από την  παραχώρηση των μετοχών, άμεση διάλυση του ΔΣ , ωστε να συσταθεί νέο , με βάση τα ποσοστά των μετόχων. 



Θεωρούμε τίμιο και ηθικό να σας ενημερώσουμε ότι εντός των ημερών θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας καθώς και τις μελέτες που σχετίζονται με αυτό σε interactive συνέντευξη τύπου, με ερωτήσεις όχι μόνο από δημοσιογράφους αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση , είμαστε στην διάθεση σας. Ελπίζουμε σε μία ειλικρινή και τίμια συνεργασία μαζί σας, με σκοπό και μόνο το καλό της αγαπημένης μας ομάδος. 

ΥΓ. Θα παρακαλέσουμε κλείνοντας σε μία γρήγορη απάντηση σας. Time is of the essence. Και όχι μόνο. Οσο περνάει ο καιρός, ο χρόνος είναι χαμένοι τίτλοι, όνειρα , δακρυα, χρήμα και μία ολόκληρη γενία χαμένη , νέων οπαδών. 

Με εκτίμηση ,

Οι ιδρυτές της Berlingoalitikis Αντεπίθεσης,

Βασίλειος Στογίαννος - Πτυχιούχος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών-  Μεγαλοστέλεχος Πολυεθνικής στον τομέα της Ναυτιλίας με εδρα την Αθήνα

Λουκιανός Ζαβόλας - Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός  - Μεγαλοστέλεχος Πολυεθνικής με έδρα το Βερολίνο " 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του ΔΣ της ομάδας, ενω ήδη τρέχουμε να σας ενημερώσουμε για το παρασκήνιο της πρότασης.

Γνώστοι και οι δύο για τις διατροφικές τους συνήθειες, οι Στογιάννος και Ζαβόλας
κατανάλωσαν εκατοντάδες κιλά κοψιδίων και άλλα τόσα λίτρα μπύρας
μέχρι να καταλήξουν στην στραγική της
"Berlingoalitikis αντεπίθεσης". Εδώ ο Στογίννος αρπάζει με τρόπο το τελευταίο
παϊδάκι, καθώς αναλύει την λαϊκη βάση όπως την ονειρέυεται.


 Ηδη ψάχνουμε σε βάθος το θέμα, και σύντομα θα υπάρξει ρεπορτάζ με τα παρασκήνια της πρότασης , το who is who των δύο ανδρών και τις αντιδράσεις μέσα από την Berlingoal για την " Berlingoalitiki αντεπίθεση".

Μείνετε συντονισμένοι..

Ο κακος Berlingoalitis λεει: 

" Ωραία τα λένε οι πτυχιούχοι......Για Μπαρτσα λένε, για Ρεάλ, Ντορντμουντ κτλ.....Για την παταγώδη αποτυχία της Παναθηναϊκης Συμμαχίας ( το σωματείο λαϊκης βάσης του Παναθηναϊκου)  όμως , ούτε λόγος.....Ρε καθίστε καλά ρε...Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ......."

                                                                                  

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια ελπιδοφόρα κίνηση! Για να εχει η ομάδα ένα καλύτερο αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακα κανει ο Στογιαννος ε? Αυτος δεν ειναι που εφυγε κακην-κακως για Ταυλανδη οταν εσκασε η φουσκα του χρηματιστηριου? Δεν ειμαστε χθεσινοι κ. Στογιαννο! Μυριστηκες ψωφιμι (aka Παπαδοπουλος) και χρημα (aka Τσικουρας) και ορμηξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή